BOX: CLASSES DIRIGIDES

WOD

Workout of the day: és l’entrenament diari. Classe dirigida 60 minuts, d’alta intensitat on es treballen totes les àrees físiques. Un entrenament diferent cada dia disponible a la nostra app des de primera hora del matí. L’objectiu és fer de tu un/a atleta complet/a combinant exercicis d’halterofília, gimnàstica, aeròbics i exercicis amb el pes del teu propi cos.

OPEN BOX

L’open box és una hora en què tens el box a la teva disposició (classe lliure). S’utilitza per millorar la tècnica, treballar allò que més ens costa o  recuperar un WOD al qual vam faltar. Al box hi ha una zona especial habilitada per realitzar l’entrenament, que és lliure.
De totes maneres, a la pissarra sempre trobaràs un open escrit per orientar-te. També comptaràs amb un coach a qui poder-te adreçar en cas de possibles dubtes. 

open-box

CLASSES ESPECIALS

Totes són classes dirigides de 60 minuts.

oly

OLY

Aixecament olímpic de pesos
És la part que més intimida als iniciats en crossfit. Per això fem aquestes classes especials, per millorar la tècnica. Al contrari del que ,se sol pensar no es necessita només força, es necessita coordinació, flexibilitat, velocitat, precisió i equilibri. Els exercicis més coneguts són el clean&jerk i l'snatch. En aquestes classes treballarem la tècnica, dividint l’exercici complet en les diferents parts que el formen, per practicar-les i després juntar-les en un moviment explosiu, complex i excitant.

gymnastic

ENDURANCE

És un programa d'entrenament que busca millorar el rendiment dels esportistes de resistència mitjançant els principis de condicionament físic que el crossfit ha desenvolupat. La velocitat i la potència són elements bàsics en les competències de resistència com és el running, el triatló, el ciclisme, etc. i podràs millorar-los amb una planificació correcta d'entrenaments de força i condicionament de crossfit, la qual cosa t'ajudarà a reduir els teus temps, a tenir una millor recuperació i disminuir el risc de lesions. Són classes pensades per acabar suant com mai. Divertides i intenses per treballar el cardio i estimular el teu metabolisme.

mobility

MOBILITY

És per recuperar els rangs perduts del moviment i restaurar el llarg natural dels músculs, de manera que puguis ensenyar de nou a aquests músculs com haurien de fer el seu treball. Al Crossfit veus ràpidament com exercicis que abans no podies fer perquè no podies posar-te en la posició adequada, en dos mesos ja els fas i la teva mobilitat millora de manera considerable. La mobilitat es basa en el posicionament i alineament. L'alineament de la postura és el punt clau d'un moviment adequat. Dient-ho en paraules simples, si la teva postura és un desastre, els teus moviments també ho seran. Així de simple.

endurence

GYMNASTICS

La gimnàstica és una activitat física que t’ensenya a moure i controlar el teu cos en l’espai i el temps. És una capacitat funcional que es va perdent amb els anys, per això és tan important entrenar-la. Al Crossfit t’ensenyarem moviments senzills com el push up (flexions), handstands (caminar amb les mans), ring dips (anelles), rope climbing (pujar a la corda).... Encara que al principi pots pensar que és impossible fer-ho, el coach t’ensenyarà la tècnica i seràs capaç de fer exercicis de gimnàstica que ni tan sol havies imaginat abans.

kettlebell

FITCON

Una classe de FitCon a CrossFit Berga es desenvolupa en un ambient energètic i motivador. Comença amb un escalfament dinàmic, on els participants realitzen moviments lleugers per augmentar la freqüència cardíaca i preparar els músculs per a l'activitat intensa. Segueix una part principal que combina exercicis de força i condicionament cardiovascular, utilitzant equips com peses russes, bicicletes, i cordes de saltar, juntament amb moviments de pes corporal com burpees.

CF_BERGA_OK-ai

Primera classe gratuïta, vine a provar!